La FESS Rural, el punt de trobada de les economies transformadores als territoris rurals, torna! Gaudirem de la mostra de mercat social i d’interessants activitats el 7 d’agost a la Vall d’en Bas, a la Garrotxa.

L’Einateca agroecològica organitzem la taula “Els reptes de les infrastructures agroecològiques en terres gironines”on volem compartir el recorregut del sector agroecològic al llarg de les darreres dècades i detectar com s’han anat abordant de manera conjunta reptes com la logística i distribució agroalimentària, així com conèixer diferents experiències amb diferents trajectòries, magnitud, orígens i objectius per compartir processos i reptes. Per a això comptarem amb:
– Arran de Terra: contextualtzació general moviment agroecològic i repte de la distribució
– Cooperativa Verntallat: SAT històrica de la Garrotxa que agrupa productores i facilita serveis de comerciaitzacó i producció
– Xarxa Pagesa: experiència d’enxarxament més recent que agrupa 9 productores de l’Empordà i la Garrotxa per a fer arribar producte fresc ecològic als comerços locals de la zona (pendent confirmació)
– Fem-ho fàcil: projecte pilot de distribució comarcal per agroproductors a Osona participat per 5 cooperatives i un ens públic

A més, convidarem totes les xarxes que estan naixent al territori  com a fila zero a sentir les experiències, i a tenir un espai de trobada i coneixença per a poder adreçar dubtes i compartir processos.

La sessió tindrà lloc dissabte 7 d’agost a les 16:30h a la Cooperativa de la Vall d’en Bas, la Garrotxa. Però us hi esperem tot el dia!