Failed to connect to pamapam.cat port 443 after 19 ms: Couldn't connect to server

PRODUCCIÓ

Els projectes productius són agents imprescindibles a les xarxes alimentàries locals

Sense pagesia no hi ha sobirania alimentària. Un ofici que ens proveeix d’aliments, manté viu el territori i s’enfronta cada dia a reptes socials, econòmics i ecològics que amenacen la seva viabilitatUna pagesia amb mirada agroecològica és aquella que fomenta la cooperació per ser més forta, cuida el seu entorn i la seva base territorial amb una visió a llarg termini, cerca autonomia i manté un clar compromís social.

Localitzem petits i mitjans projectes agraris del territori amb pràctiques d’economia social i solidària, així com les principals xarxes alimentàries locals presents a Catalunya. També recollim recursos per conèixer millor el sector i construir models productius agroecològics.

Projectes agroramaders i d’elaboració alimentària

Cerqueu els projectes productius agrícoles i ramaders, així com projectes i finques d’elaboració alimentària, entrevistats amb Pam a Pam i que funcionen amb els valors de l’economia social i solidària.

Si vols aparèixer al mapa, proposa un punt:

Directori de xarxes

Conegueu les xarxes alimentàries locals que formen part de la plataforma Einateca

Consulteu el llistat del directori de xarxes:

Som part del circuit

Els petits projectes de producció agrària són més eficients, productius i respectuosos amb l’entorn quan cooperen. També creen xarxes alimentàries de suport mutu per donar resposta a reptes conjunts com la comercialització de circuit curt i la distribució o visibilitat dels seus productes. També per accedir a recursos de manera col·lectiva o per tenir veu davant l’administració.

Per un salt d’escala agroecològic, donem suport a les xarxes

Recursos